Rockefeller Project

This project transformed a very small traditional master bath into a “spacious” personal retreat.  We completely gutted the bathroom; in doing so we opened up the tub and shower areas plus created an area for tall linen cabinet thereby maximize storage capabilities.  The customer’s design requirement was to transform the normal into incredible and to bring a feeling of “spa” retreat into the bath. Rich stained cabinets compliments light natural color tiles, complemented with a cut stone look trim on wall surfaces then adding a pebbled look to the tub area for contrast.  Adding features to the beauty included rain fall shower heads and clean lines of vanity and tub fixtures.  Lighting was simple yet elegant while allowing the clean lines to flow throughout the bathroom.  Reusing open space for the new linen cabinet created a balance in texture and color contrast within the room.  Upon entering the bathroom your eyes are immediately drawn to teak enclosed pebbled floor area for the tub.  As soon as your eyes see this area, you are drawn to the vanity area for the rock warmth then again to the left for clean lines of the master shower built with a hidden drain and curbless entry.  The closet sliding entry door that takes on a very clean look with satin glass and stained panels.

To browse the rest of the photos from this project, visit our houzz page.

 .